Preloader image
Laengsel_longing_sehnsucht_debora_sommer_Jorn_Henrik_1 Laengsel_longing_sehnsucht_debora_sommer_Jorn_Henrik_3 Laengsel_longing_sehnsucht_debora_sommer_Jorn_Henrik_2

Længsel // Bogdesign

Jeg er virkelig stolt og beæret over, at jeg har fået lov at designe denne skønne bog. Det er et kunst-digt-projekt, der kalder på eftertanke og fordybelse.

Det har været skønt at arbejde med kunstnere, der har vægtet bogens kvalitet og materialitet så højt. Der har været stor fokus på farver, papirkvalitet og billedernes gengivelse.

Bogen udgives af Vita Nuova Publisher. Logoet – til dette lille forlag med de store og beundringsværdige ambitioner – har jeg også fået lov til at tegne. På forlagets side, kan du læse meget mere om bogens tilblivelse og motivation.

“Æstetik kan på samme tid have et sanseligt udspring og være mættet af erkendelse og faglig tyngde. Hos den grafiske designer Camilla Engrob sker der en fortryllelse, hvor den lysende, smukke enkelhed forankres et dybt og sikkert sted. I det enkle, skønne træder et hele frem via kreative dele, hvorved en vant helhed ses i nyt lys. Hun mestrer denne svære udfordring. På flere felter slår fortryllelsen sig vej: De innovative, kvalitetsbårne og kreative løsninger kommer i fokus. Det overfladiske og uvæsentlige forsvinder. Den åbne fornemmelse for kundens forvirrede tanker og ønsker omdannes hurtigt og ubesværet til et sandt mesterværk, som forlagets første udgivelse er blevet det. Bogen ‘Longing – Sehnsucht – Længsel’ opfylder på betagende måde de største ønskemål. Og så lige disse tillægsgevinster: Den ædle kvalitet kendes også gennem dialog og kommunikation omkring den grafiske opgaves art, i alle aftaler og i overholdelsen af deadlines.”

Jørn Henrik Olsen // Forfatter, foredragsholder, billedkunstner og forlægger for Vita Nuova Publisher .

Category

Bogdesign, Logodesign