Preloader image
TCK_kids_born_udlandet_1 TCK_kids_born_udlandet_2 TCK_kids_born_udlandet_4 TCK_kids_born_udlandet_5 TCK_kids_born_udlandet_6 TCK_kids_born_udlandet_7 TCK_kids_born_udlandet_8 TCK_kids_born_udlandet_9

En guidebog til børn om ophold i udlandet

GO – min ultimative guidebog før, under og efter vores ophold i udlandet

“Denne bog har været længe undervejs fra første idé til endelig udgivelse. Vores håb er, at bogen kan hjælpe børn før, under og efter udstationering med at opleve sammenhæng i deres liv, forstå hvad de er en del af, få hjælp til at håndtere de udfordringer, der måtte komme og opleve deres liv som meningsfuldt. ” Sådan skriver forfatterne om bogen. Det har været både spændende, meningsfyldt, udfordrende og sjovt at være med på den vej. Og jeg er simpelthen så stolt af resultatet – ikke mindst fordi børnene, der skal have glæde af bogen og har bidraget til den, synes den er blevet super god.

Bogen er en arbejdsbog henvendt til børn. Den er på 140 sider, og udgivet af Center For Familieudvikling. De har et særligt netværk for TCK’er.

Fra bogens bagside:

For både børn og voksne kan det være en stor omvæltning at
flytte til udlandet og være udstationeret i en periode og ikke mindst at skulle rejse tilbage til Danmark og falde til igen.
Det har stor betydning for børnenes trivsel, at de har trygge og nære relationer, at de kan opleve sammenhæng i deres tilværelse, så de kan forstå og håndtere de udfordringer, de vokser op med
og kan skabe mening i deres liv.

Bogen guider børn fra 6-13 år til at skabe mening og sammenhæng ved at skrive, fortælle, tegne, samle minder, og dele det med andre ved at lave en særlig fortælling om deres liv før, under og efter udstationeringen. Bogen støtter børnene til at sætte ord på og til at dele tanker, følelser og ideer med deres allernærmeste familie og med deres gamle såvel som nye venner, så kontakten kan bevares og relationerne styrkes.

Category

Bogdesign