Preloader image
den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob den_blaa_ild_bogdesign_camilla_engrob

DEN BLÅ ILD // BOGDESIGN

Endnu en gang har jeg fået æren af, at designe en udgivelse fra forlaget Vita Nuova Publisher. Igen er der stor vægt på kvalitet, materialitet og det bogen, som medie, særligt kan tilføre skriftlige udgivelser.
Også i denne udgivelse er der arbejdet med forskellige typer af papir, gengivelse af malerier og gennemgående grafiske elementer.

“DEN BLÅ ILD er det tredje, fortryllende smukke mesterværk fra den grafiske designer Camilla Engrobs kreative hoved og hænder. Hun er fabelagtig dygtig til alt, hvad hun rører ved. Hun er afsøgende og unik i samarbejdets kunst og kommunikation. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig nogen, der kan løse de grafiske opgaver, herunder også bogkunstens, bedre eller mere professionelt end netop hende.”
Jørn Henrik Olsen // Forfatter, foredragsholder, billedkunstner og forlægger // Vita Nuova Publisher

Omtale af bogen:

“Bogen er helt usædvanligt smuk, et rigtigt samlerobjekt, faktisk, som vi vil anbefale jer at komme og kigge nærmere på og høre mere om. Den består af essays om de helt store temaer i livet akkompagneret af de skønneste malerier. Alt i alt en meget inspirerende udgivelse, der kalder på fordybelse. Vi anbefaler at læse den langsomt og MANGE gange!”
Bog & Idé, Slotsarkaderne, Hillerød

Du kan se mit første bogdesign for forlaget her.

Category

Bogdesign