Kvinden bag

// Amager er, efter 16 år på øen, her jeg hører hjemme // Jeg er velsignet med en dejlig mand og tre fantastiske børn fra henholdsvis 09, 11 og 14 // Uddannet grafisk designer fra Kunstakademiets Arkitektskole // Tidligere ansat gennem 7 år som Art Director i et kommunikationsbureau // Født i 1979

// Det er fantastisk at fortælle historier gennem grafik, billeder, typografi og farver. Derfor blev jeg grafisk designer.

// At skabe af det som umiddelbart ikke synes at være noget særligt, er fantastisk. Det er skønt at skabe en fest eller en festkjole, ud af det som ligger i skabene og på hylderne. Remake, DIY-projekter og genbrug er noget, jeg brænder for. Hvorfor smide ud, hvis man kan give nyt liv til de brugte ting. Nogen gange betyder det, at de skal laves helt om, andre gange skal man blot finde et nyt formål. “Making something out of nothing”.

// Jeg er en samler. Jeg samler på smukke og finurlige sager med fine detaljer, af godt håndværk eller med en skøn historie. De inspirerer og bruges i afmålte mængder i installationer, accessories eller andre DIY-påfund. Jeg er nemlig samtidig vild med det enkle, minimalistiske og ærlige design. Det hele handler om detaljen. Den siger mere end tusind ord.

 // Input bliver til output, og alle ideerne holder mig vågen om natten og giver uro i kroppen. Men døgnet har ikke timer nok til, at jeg kan få dem alle givet form, afprøvet og udført… alligevel har jeg har lyst til, at dele det hele med jer – se meget mere på Eyeswideopen.dk.