Preloader image
Title Image

Kompetencer

Laengsel_longing_sehnsucht_debora_sommer_Jorn_Henrik_3
Bogdesign
En gave der er smukt pakket ind

Når man har et budskab, en god historie, eller et emne man brænder for, er det vigtigt, at indholdet kan komme ud til læserne i den rette ramme. Bogens design skal ligge i en naturlig forlængelse af indholdet, og være med til at underbygge budskabet.

Alt efter bogens indhold og formål, og din egen process med bogen, kan jeg varetage hele eller dele af bogens tilblivelse: Fra designkoncept, layout, omslag, opsætning til en færdig trykt bog.

Se bogen der er henvendt til børn der er udsendt med deres forældre.

Se den seneste bog jeg har designet for Vita Nuova Publisher. Mens du finder det første bogprojekt for samme forlag her.

Tryksager
Fra profilfolderer, medlemsmagasiner til årsraporter

En tryksag kan variere fra få til hundredvis af sider alt efter indhold og formål. For alle typer tryksager gælder det, at den røde tråd er vigtigt; at den samlede tryksag hænger flot sammen; og ikke mindst, at den afspejler afsenderen i øvrigt.

Magasinet er på ingen måde dødt. Information og viden deles som aldrig før. Magasinet giver mulighed for, at sætte et særligt fokus, udvælge det vigtigste og videregive det, der har særlig betydning – det har værdi.

Magasinet giver mulighed for fordybelse, og for at fastholde modtageren. Når indholdet i magasinet er særligt udvalgt, må designet også være det. Designet skal være lige så ambitiøst som indholdet, og på den måde give læseren merværdi.

Logo design og visuelle identiteter
Genkendelighed, styrke og sammenhæng

Den visuelle identitet starter ofte med et logo, men den slutter langt fra der.

Selvom det er farver, former og typografi, der udgør en visuelle identitet, er det brandets værdier den kommunikerer. Man kommunikerer ikke længere til en specifik målgruppe, da vi ikke længere definerer os selv ud fra, hvor vi bor, hvad vi tjener eller vores alder. Derfor skal et brand være klar og tydelig omkring deres værdier, holdninger og passion – det er det, vi køber ind på.

Se eksempler på logodesign her.

Emballagedesign
Fra inderst til yderst

Som du kan se flere steder på bloggen, er jeg vild med godt emballage design. Jeg bilder mig ind, at det ydre har en hel del at gøre med det indre… det er jo de samme mennesker, der står bag produktet. Hvis de lægger energi og stiller krav til det ydre, så gør de helt sikkert også til det indre. Jeg er nok i virkeligheden ikke så forskellig fra resten af befolkningen, selvom jeg er lidt nørdet. Der skal være sammenhæng i oplevelsen af produktet.

Plakater med typografi og foto
Personlighed i indretningen

Print, plakater med typografi og kort med smukke citater er en stor trend i boligindretningen. Måske har du et citat du er særligt glad for. Billederne af børnene, vil du måske gerne se i en anden sammenhæng. Det kan blive til en unik gave, eller et personligt input til boligindretningen.

eyeswideopen.dk kan du se eksempler på personlig grafik.